طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

به گزارش وبلاگ 8 شارژ، حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف ش را حتما در رژیم غذایی تان داشته باشید. می توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی تری از این میوه مجذوب کننده استفاده کنید.

طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید

مواد اولیه:

  • انجیر: 1 کیلوگرم
  • شکر: 700 گرم
  • آب: 1 لیوان
  • وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.

2. حدودا 20 دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.

3. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: 8sharj.ir شناسه مطلب: 1164

به "طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید