طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب و گوجه

به گزارش وبلاگ 8 شارژ، سس کچاپ یکی از چاشنی های خوشمزه و محبوب است و امکان طرز تهیه سس کچاپ در خانه هم وجود دارد. شما می توانید در اموزش درست کردن سس کچاپ از رب یا گوجه فرنگی تازه بهره ببرید و طعم جذابی به وجود آورید. اگر برای درست کردن سس گوجه خانگی، رب را ترجیح می دهید، ابتدا باید آب را با نشاسته، پودر سیر و پودر پیاز ترکیب کنید و روی شعله بگذارید. پس از به جوش آمدن آب، سرکه، شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. پس از باز شدن رنگ رب، نمک، فلفل و روغن مایع را به دیگر مواد بیفزایید. سس را روی حرارت آنقدر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و پس از خنک شدن، آماده سرو گردد.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب و گوجه

سس کچاپ

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت45 تا 60 دقیقه
اندازه سختیکم

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

در قیاس با انواع سس، از طعم مجذوب کننده سس کچاپ حتی در کنار غذاهای مختلف مانند مرغ سوخاری، انواع ساندویچ، پیتزا و دیگر غذاهای فست فودی نمی توان گذشت! البته غذاهای دیگر مانند ماکارونی و اسپاگتی نیز با سس کچاپ خوشمزه تر می شوند. حال اگر قصد دارید تا این سس را در خانه تهیه کنید، با مجله خبرنگاران و طرز تهیه سس کچاپ همراه باشید.

مواد اولیه سس کچاپ با رب

مواد اولیه لازم در طرز تهیه سس کچاپ خانگی در جدول زیر معرفی شده است تا همین حالا دست به کار شوید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سرکهیک سوم لیوان
شکر2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
پودر پیاز1 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت1 قاشق چای خوری
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
آب جوشیده1 لیوان
نمک و فلفلبه اندازه لازم

دستور تهیه سس کچاپ با رب

در ادامه طرز تهیه سس قرمز خانگی با رب را به صورت مرحله به مرحله و کامل آموزش داده ایم تا شما نیز آن را به آسانی در منزل تهیه کنید.

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه سس کچاپ ، یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آب را به همراه نشاسته، پودر سیر و پودر پیاز داخل قابلمه بریزید. با یک قاشق آب را به خوبی هم بزنید تا ادویه ها حل شوند.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب به جوش آید و سپس سرکه، شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا محتویات داخل قابلمه را به خوبی هم بزنید تا یک دست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه سس قرمز خانگی ، زمانی که رنگ رب باز شد، باید روغن مایع، نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا در کنار گاز بمانید و سس را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله چهارم

هم زدن سس را تا جایی ادامه دهید که به غلظت مناسب برسد و سپس آن را از روی حرارت بردارید. زمانی که سس کچاپ خانگی شما خنک شد، آن را داخل ظرف مناسب بریزید و در کنار غذای خود سرو کنید.

طرز تهیه سس قرمز با گوجه

علاوه بر طرز تهیه سس کچاپ با رب، این سس از انواع سس خوشمزه را می توان با گوجه فرنگی تازه هم تهیه کرد. انتخاب یکی از این دو روش تهیه سس کچاپ، به سلیقه شما بستگی دارد؛ اما هر دو آن ها خوشمزه هستند! در این بخش طرز تهیه سس قرمز با گوجه فرنگی را دنبال کنید و برای درست کردن آن در منزل آماده شوید.

مواد اولیه سس کچاپ با گوجه فرنگی

اگر قصد دارید تا سس کچاپ را با گوجه فرنگی درست کنید، به مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوجه فرنگی1 کیلوگرم
پیاز1 عدد
سرکه سفیدیک چهارم لیوان
پودر سیریک چهارم قاشق غذاخوری
شکر3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
ادویه کارییک چهارم قاشق چای خوری
روغن مایع2 قاشق سوپخوری
نمک1 قاشق مرباخوری
آب سردیک چهارم لیوان

دستور تهیه سس کچاپ با گوجه فرنگی

در طرز تهیه سس کچاپ با گوجه فرنگی ابتدا پیاز و گوجه ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز را با روغن مایع در تابه تفت دهید و زمانی که پیاز سبک شد، گوجه فرنگی را اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی آب بیندازد و بپزد و سپس آن را از روی شعله بردارید. در ادامه گوجه و پیاز را در میکسر بریزید تا پوره گردد و سپس پوره را صاف کنید.

پودر سیر، شکر، نمک، ادویه کاری و سرکه را به پوره بیفزایید و هم بزنید. در ادامه، نشاسته ذرت را در آب سرد حل نموده و با دیگر مواد سس گوجه ترکیب کنید. حالا مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و به طور مداوم هم بزنید تا سس کچاپ شما به غلظت مناسب برسد. در نهایت سس را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا خنک گردد.

نکات مهم در طرز تهیه سس کچاپ

رعایت بعضی نکات در اموزش درست کردن سس کچاپ باعث می گردد تا سس شما خوشمزه تر گردد و طعم حرفه ای تری داشته باشد:

  • برای نگهداری از سس کچاپ، آن را داخل ظرف درب دار بریزید و در یخچال بگذارید تا 1 هفته سالم بماند.
  • سس کچاپ خانگی، بر خلاف سس های بازاری، فاقد مواد نگهدارنده است؛ پس هر بار میزان کمی از آن را درست کنید تا خراب نگردد.
  • در روش درست کردن سس گوجه ، باید از گوجه های کاملا رسیده و باکیفیت بهره ببرید.
  • شما می توانید مطابق سلیقه خود، میزان تندی سس را تغییر دهید یا از ادویه های مختلف مانند پودر پاپریکا هم بهره ببرید.
  • در طرز تهیه سس کچاپ به غلظت سس دقت کنید تا بیش از حد غلیظ نگردد.

همه غذاها با سس کچاپ خوشمزه تر می شوند!

در این مطلب طرز تهیه سس کچاپ با رب را معرفی کردیم و سپس به آموزش روش درست کردن سس گوجه با گوجه فرنگی پرداختیم. سس کچاپ طعم مجذوب کنندهی است که اغلب افراد از آن لذت می برند و چاشنی غذاهای مختلفی است. شما می توانید این سس را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید؛ اما روش آسان تری هم وجود دارد.

با سفارش آنلاین غذا در سایت یا اپلیکیشن خبرنگاران ، همراه غذای شما سس کچاپ هم ارسال می گردد و شما حتی می توانید درخواست سس بیشتری داشته باشید. با این روش سفارش غذا دیگر لازم نیز تا وقت خود را برای درست کردن سس کچاپ در منزل صرف کنید. ضمن اینکه می توانید سس کچاپ را به وسیله سوپرمارکت خبرنگاران نیز سفارش دهید.

سوالات متداول

ادویه های مورد استفاده در طرز تهیه سس کچاپ چیست؟

برای درست کردن سس کچاپ خانگی از ادویه هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و ادویه کاری استفاده می گردد. البته شما می توانید مطابق سلیقه خود از ادویه های دیگر مانند فلفل قرمز و پودر پاپریکا هم بهره ببرید.

چرا سس کچاپ خانگی ماندگاری کمتری دارد؟

شما در خانه برای درست کردن سس کچاپ از مواد نگهدارنده استفاده نمی کنید و به همین علت ماندگاری سس کاهش می یابد. حداکثر زمان ماندگاری سس کچاپ خانگی در یخچال 1 هفته است و باید آن را در ظرف درب دار نگهداری کنید.

چگونه سس کچاپ خانگی را به غلظت مناسب برسانیم؟

اگر در زمان حرارت دادن سس روی شعله منتظر بمانید، سس کچاپ به غلظت مناسب می رسد. با این وجود، کمتر کردن میزان آب یا افزودن میزانی آرد و نشاسته نیز باعث می گردد تا سس شما سریع تر به غلظت مناسب برسد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: 8sharj.ir شناسه مطلب: 1792

به "طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب و گوجه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب و گوجه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید