لوبیا پلو با لوبیا قرمز ، یک نسخه متفاوت و لذیذ از لوبیا پلو
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، لوبیا پلو با لوبیا قرمز یک بین المللی و یکی از است که با دستور پخت های متنوعی تهیه می گردد. این غذا را که به آن لوبیا قرمز پلو نیز می گویند می توانید با گوشت، با مرغ یا بدون گوشت صرفا به صورت گیاهی تهیه و در و آن را قرار دهید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیا قرمز در انواع مختلف آن می پردازیم و نکات مهم در طبخ آن را نیز با شما در میان خواهیم گذاشت.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو بدون گوشت با لوبیا قرمز
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
برنج | 4 لیوان فرانسوی دسته دار |
لوبیا قرمز | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
سیر (برای سیر داغ) | 2 حبه |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه لازم |
روغن مایع سرخ کردنی | به اندازه کافی |
نان | برای ته دیگ لوبیا پلو قرمز |
ماست و ترشی دلخواه | برای سرو لوبیا پلو |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 2 ساعت
مدت زمان لازم برای پخت لوبیا پلو با لوبیا قرمز: 45 دقیقه
مراحل طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیا قرمز ساده و خوشمزه
پلو با لوبیا قرمز را می توانید به سادگی تهیه کنید و از خواص لوبیا قرمز که شامل تقویت حافظه، سلامت قلب، کاهش کلسترول بد و یاری به تقویت سیستم ایمنی بدن است، در برنامه غذایی هفتگی خود بهره ببرید.
مرحله اول: لوبیا و برنج را بخیسانید
در اولین مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیا قرمز و قبل از آغاز به پخت این غذا باید لوبیا قرمز را از چند ساعت قبل بخیسانید. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. این کار یاری می نماید تا لوبیا بهتر بپزد و نفخ آن گرفته گردد. برنج را نیز از یک ساعت قبل در آب و نمک بخیسانید.
شما می توانید برای تهیه برنج، نمک و لوبیا قرمز به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: لوبیا قرمز را بپزید
بعد از آنکه لوبیا قرمز چند ساعت خیس خورد، آن را آبکش کنید. سپس یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و لوبیاها را در آن بریزید. اندازه مناسب آب به آن اضافه کنید، در حدی که حدود یک بند انگشت آب روی لوبیاها را بپوشاند. قابلمه حاوی لوبیا را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
درب قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و صبر کنید تا لوبیای قرمز روی حرارت ملایم و سر فرصت بپزد. لوبیا قرمز در این مرحله به حدود 1 ساعت زمان برای پخت احتیاج دارد. بعد از گذشت این زمان لوبیا قرمز را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.
مرحله سوم: پوره گوجه فرنگی را درست کنید
4 عدد گوجه فرنگی رسیده را کاملا با آب بشویید. گوجه فرنگی ها را از طریق رنده یا به یاری غذاساز و میکسر به صورت پوره در بیاورید. پوره گوجه فرنگی را برای استفاده در مراحل بعدی پخت لوبیا پلو با لوبیا قرمز کنار بگذارید.
مرحله چهارم: پیاز داغ و سیر داغ را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو ساده با لوبیا قرمز، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و اندازه کافی از روغن در آن بریزید. بعد از آنکه روغن کاملا داغ شد، پیازهای نگینی شده را به آن اضافه کنید. پیاز را روی حرارت تفت دهید تا کاملا سبک و شیشه ای شوند.
بعد از آن سیر را با رنده مخصوص یا با سیر له کن به شکل پوره درآورید و به پیاز طلایی شده اضافه کنید. سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید و حتما بعد از طلایی شدن پیازها به آن اضافه کنید تا نسوزد.
شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و سیرداغ آماده به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: لوبیا قرمز و ادویه را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه دمپخت لوبیا قرمز، لوبیا قرمز را که از قبل پخته و آبکش نموده اید به محتویات تابه روی حرارت اضافه کنید. در این مرحله بعلاوه ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه را به تابه اضافه کنید و در گوشه ای از تابه با روغن تفت دهید تا از حالت خامی دربیاید و عطر آنها بلند گردد. سپس لوبیا قرمز و ادویه ها را با دیگر مواد ترکیب کنید تا به طور یکدست با هم ترکیب شوند.
شما می توانید برای تهیه فلفل سیاه و زردچوبه به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید
پوره گوجه فرنگی را که در مراحل قبل آماده کردید به بقیه مواد اضافه کنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا آب پوره گوجه فرنگی کشیده گردد. سپس رب گوجه فرنگی () را به محتویات تابه اضافه و با روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و از حالت خام دربیاید. بعد از آن همه مواد مایه لوبیا پلو را با هم مخلوط کنید.
شما می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله هفتم: مایه لوبیا پلو با لوبیا قرمز را بپزید
بعد از آنکه مواد لوبیا پلو به خوبی با هم مخلوط شدند، حدود نصف لیوان دسته دار فرانسوی آب به آنها اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا محتویات تابه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مایه لوبیا پلو با لوبیا قرمز به خوبی روی حرارت بپزد و عطر و طعم مواد به خورد یکدیگر بروند.
مرحله هشتم: برنج را بجوشانید
یک قابلمه را با اندازه آب کافی روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را به همراه نمک اضافه کنید و منتظر بمانید تا برنج کمی نرم گردد. بسته به نوع برنجی که استفاده می کنید در زمان مناسب برنج و زمانی که سطح بیرونی دانه برنج نرم و مغز آن هنوز سفت بود، برنج را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.
مرحله نهم: لوبیا پلو با لوبیا قرمز را دم کنید
برای داشتن، کف قابلمه اندازهی روغن بریزید و با نان بپوشانید. سپس یک کفگیر برنج آبکش شده را روی آن بریزید و یک کفگیر از مواد پلو لوبیا قرمز را. این لایه ها را همین طور تا خاتمه و تا زمانی که برنج و مواد میانی آن تمام شوند، تکرار کنید. در نظر داشته باشید لایه آخر باید برنج باشد.
درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و بعد از بالا آمدن بخار برنج، اجازه دهید حدود 45 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا پلو مخلوط دم بکشد.
مرحله آخر: لوبیا پلو با لوبیا قرمز را سرو کنید
بعد از چهل و پنج دقیقه پلو مخلوط لوبیا قرمز شما آماده است. این پلوی مخلوط را در یک دیس مناسب بریزید و با پیازچه خرد شده تزیین کنید. لوبیا پلو با لوبیا قرمز را می توانید به همراه ماست، یا سرو کنید.
شما می توانید برای تهیه ماست و ترشی به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.
روش تهیه لوبیا پلو با لوبیا قرمز و گوشت
لوبیا پلو با لوبیا قرمز را با گوشت نیز می توان تهیه کرد. استفاده از گوشت در این غذا ظاهر مجلسی تری به آن می دهد و برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب خواهد شد.
برای تهیه پلو لوبیا قرمز هم از گوشت چرخ نموده و هم از گوشت تکه ای می توانید بهره ببرید. برای تهیه این غذا با گوشت چرخ نموده کافی است گوشت چرخ نموده را به دیگر مواد لوبیا پلو اضافه نموده و تفت دهید، درست مثل روش تهیه . اما اگر از گوشت تکه ای استفاده می کنید، مثل روش عمل کنید.
نکات مهم در طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیا قرمز
- برای آنکه لوبیا پلو با لوبیا قرمز شما شکل مجلسی تری پیدا کند می توانید اندازهی زعفران دم نموده موقع دم کردن روی برنج بریزید.
- اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این غذا اختیاری است. شما می توانید فقط از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دادن به غذا بهره ببرید.
- اگر فرصت کافی برای خیساندن و پخت لوبیا قرمز را ندارید از کنسرو لوبیا قرمز بهره ببرید.
- از استاک مرغ یا گوشت (طرز تهیه استاک) برای پخت مایه پلو لوبیا قرمز می توانید بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن لوبیا پلوی مجلسی با لوبیا قرمز
آیا از مرغ نیز در تهیه پلو لوبیا قرمز می گردد استفاده کرد؟
بله، بنا به ذائقه خود می توانید لوبیا قرمز پلو را با گوشت مرغ تهیه کنید. برای تهیه لوبیا قرمز پلو با مرغ از سینه مرغ بهره ببرید. آن را به شکل مکعبی خرد کنید و با دیگر مواد تفت دهید و بپزید، درست مثل .
چرا لوبیا پلو با لوبیا قرمز شفته می گردد؟
پلو لوبیا قرمز بعد از اضافه کردن مایه آن کمی نرم می گردد. پس برای آنکه غذایی که در نهایت به دست می آید شفته نباشد، برای درست کردن آن برنج را زنده تر از حالت معمول آبکش کنید.
آیا لوبیا پلو با لوبیا قرمز را به شکل دمی هم می توان درست کرد؟
این قاطی پلو را به شکل دمی یا کته نیز می توانید تهیه کنید. برای این کار کافی است آب برنج را خالی کنید و برنج را به مواد لوبیا پلو اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کتید. آنقدر آب جوش روی لوبیا پلو بریزید تا به ارتفاع یک بند انگشت برسد. صبر کنید آب آن کشیده گردد. بعد از آن حرارت را کم کنید و درب قابلمه را با دم کنی بگذارید. 30 تا 40 دقیقه بعد پلو لوبیا قرمز دمی آماده است.
منبع: افق کوروش