آموزش میگو سوخاری پفکی و ترد بدون بو

به گزارش وبلاگ 8 شارژ، طرز تهیه میگو سوخاری پفکی مثل میگو سوخاری های رستوران از جمله لذیذترین و پرطرفدارترین طرز تهیه انواع غذا با میگو است که حتی بچه ها و کسانی که غذای دریایی دوست ندارند طعم آن را می پسندند. در درست کردن میگو سوخاری بوشهری ها تبحر خاصی دارند و آن را با نان یا برنج سرو می نمایند. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران 2 دستور پخت میگو پفکی سوخاری با خمیر بنیه و دلستر و میگو سوخاری آسان بدون خمیر بنیه را به شما آموزش می دهیم.

آموزش میگو سوخاری پفکی و ترد بدون بو

طرز تهیه میگو سوخاری پفکی با خمیر بنیه در یک نگاه

برای تهیه میگو سوخاری پفکی با خمیر بنیه، ابتدا میگوها را پاک نموده و پوست و رگ های سیاه آن ها را جدا کنید. سپس میگوها را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه یا پودر پاپریکا مزه دار نموده و اجازه دهید 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت نمایند تا طعم دار شوند.

در این فاصله، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و به خوبی هم بزنید. سپس، آرد سفید و بیکینگ پودر را به تخم مرغ ها اضافه نموده و به تدریج ماءالشعیر بدون طعم یا آب گازدار را اضافه کنید تا خمیر بافتی مشابه ماست نسبتا شل پیدا کند. این خمیر را 10 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. میگوها را از یخچال خارج نموده و به خمیر بنیه آغشته کنید تا کاملا پوشش داده شوند.

سپس، روغن را در یک قابلمه یا تابه گود داغ کنید و میگوها را یکی یکی در روغن داغ قرار دهید تا به رنگ طلایی و پفکی درآیند. پس از سرخ شدن، میگوها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد. در نهایت میگوهای سوخاری پفکی را در ظرف سرو بگذارید و همراه با برش های لیموی تازه و سس های دلخواه مانند سس سیر یا سس تارتار سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری پفکی با خمیر بنیه

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
میگو500 گرم
تخم مرغ2 عدد
آرد سفیدنصف لیوان فرانسوی دسته دار
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
ماالشعیر ساده بدون طعم یا آب گازدارحدود 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار یا بیشتر
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبه یا پاپریکانوک قاشق چای خوری از هر کدام
پودر سیر، پودر پیاز و ادویه دلخواهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
سس دلخواه (سس سیر، تارتار یا چیلی)برای سرو میگو سوخاری پفکی
نان، برنج یا سیب زمینی سرخ نمودهبرای سرو میگو سوخاری پفکی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت دادن میگوها: 15 الی 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای سرخ کردن میگو سوخاری: کمتر از 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه میگو سوخاری پفکی با خمیر بنیه

طرز تهیه میگو سوخاری هم با خمیر بنیه و دلستر به صورت پفکی و هم بدون خمیر بنیه با استفاده از آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری قابل انجام است. شما می توانید میگو سوخاری را به عنوان وعده اصلی یا به عنوان پیش غذای مجلسی سرو کنید. مراحل طرز تهیه میگو سوخاری با خمیر بنیه را دنبال کنید.

مرحله اول: میگوها را پاک کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری پفکی، ابتدا باید میگوها را به طور کامل پاک کنید. در صورت استفاده از میگوی تازه با پوست، ضروری است پوست سخت میگو را به دقت جدا نموده و میگوها را رگ گیری کنید. برای رگ گیری میگو، کافی است پشت میگوها را به صورت طولی برش بزنید و با یاری نوک چاقو، رگ سیاه میگو را جدا کنید.

در صورت تمایل، می توانید دم میگو را جهت زیبایی این غذا حفظ کنید. اگر هم از میگوی پاک شده استفاده می کنید، کافی است میگوهای بدون پوست را فقط رگ گیری کنید. سپس، میگوهای پاک شده و بدون پوست و رگ را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. را بلد هستید؟

در صورت تمایل، برای خرید میگو می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: میگوها را مزه دار کنید

در این مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی، وقت آن است که میگوهای شسته و رگ گیری شده را در کاسه مناسبی بریزید و میزان کمی از ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه یا پودر پاپریکا را به میگوها اضافه کنید.

توجه داشته باشید، زردچوبه یا پودر پاپریکا صرفا به منظور رنگ دهی به میگو اضافه می شوند. بنابراین، در صورت تمایل، می توانید زردچوبه یا پودر پاپریکا را از دستور پخت میگو سوخاری پفکی حذف کنید. میگوها را با این ادویه ها به خوبی ترکیب کنید تا کاملا به ادویه ها آغشته شوند.

برای خرید انواع ادویه مانند نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه و پودر پاپریکا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: میگوها را استراحت دهید

پس از ترکیب کردن همه ادویه ها با میگو، در این مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری ترد، روی کاسه حاوی میگوهای مرینیت شده را با سلفون بپوشانید و آن را برای 15 الی 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا میگوها کاملا طعم دار شوند و آب نیندازند.

مرحله چهارم: تخم مرغ ها را بزنید

در فاصله استراحت کردن و مزه دار شدن میگوها، تخم مرغ ها را در کاسه مناسبی بشکنید و به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت یکدستی پیدا نمایند.

برای خرید تخم مرغ می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: خمیر بنیه را آماده کنید

حالا وقت آن است که سراغ آماده کردن خمیر بنیه یا خمیر پفکی بروید. بنابراین، آرد سفید و بیکینگ پودر را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید. در ادامه، ماءالشعیر بدون طعم یا آب گازدار را نیز به تدریج به این مخلوط بیفزایید و هم بزنید تا مایعی با قوامی مشابه ماست نسبتا شل ایجاد گردد. این مایه را به مدت 10 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا بافت پف دارتری داشته باشد.

برای خرید بیکینگ پودر، آرد سفید، آب گازدار و انواع نوشابه مانند ماءالشعیر بدون طعم می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: میگوها را به خمیر بنیه آغشته کنید

پس از گذشت این مدت، میگوهای مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف حاوی خمیر بنیه بریزید. میگوها را کاملا به مواد داخل ظرف آغشته کنید تا پس از پخت، کاملا پفکی شوند.

مرحله هفتم: میگوها را سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه میگو سوخاری مغزپخت، میزان نسبتا زیادی روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه یا تابه گود بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا روغن کاملا داغ گردد.

سپس، میگوهای آغشته به خمیر بنیه را یکی یکی و به آرامی در روغن داغ غوطه ور کنید. میگوها را تا زمانی سرخ کنید که کاملا طلایی، پف دار و برشته شوند. سپس، میگوهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.

برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: میگو سوخاری پفکی را سرو کنید

پس از سرخ کردن و گرفتن روغن اضافی همه میگوها، آن ها را در ظرف سرو قرار دهید و میگوهای سوخاری پفکی را همراه برش های لیموی تازه، سس سیر ()، سس چیلی ()، سس تارتار () یا سرو کنید.

این غذا به عنوان پیش غذا یا حتی وعده اصلی در کنار ، نان یا بسیار مناسب است.

در صورت تمایل، برای خرید انواع سس مانند سس سیر و سس چیلی، انواع برنج، سیب زمینی خلالی نیمه آماده و انواع نان می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آسان جوجه چینی خوشمزه با خمیر بنیه و سس تارتار

دستور تهیه میگو سوخاری آسان بدون خمیر بنیه

برای تهیه میگو سوخاری بدون خمیر بنیه، علاوه بر میگوی پاک شده، ادویه ها، آبلیموی تازه و روغن سرخ کردنی، برای این میزان مواد شما به 2 عدد تخم مرغ، 2 الی 3 قاشق غذاخوری آرد سفید و بعلاوه، میزانی پودر سوخاری (پودر نان یا کورنفلکس خرد شده) احتیاج دارید.

روش طبخ میگو سوخاری بدون خمیر بنیه به این صورت است که باید میگوها را مطابق دستور بالا مرینیت کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس، تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.

آرد سفید و پودر سوخاری را نیز جداگانه در ظروف مجزایی بریزید. در ادامه، میگوهای مزه دار شده را یکی یکی ابتدا در آرد سفید بغلتانید؛ سپس، میگوهای آغشته به آرد سفید را به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر، در پودر سوخاری بغلتانید تا کاملا پوشیده شوند.

پس از آن، میزان نسبتا زیادی روغن سرخ کردنی را در تابه گودی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. میگوهای آغشته به مواد را دانه دانه در تابه حاوی روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس، میگو سوخاری سرخ شده را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

برای خرید می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه میگو سوخاری در هواپز (ایرفرایر)

در طرز تهیه میگو سوخاری در هواپز، هواپز را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس، سبد هواپز را با کمی روغن اسپری یا روغن زیتون چرب کنید.

میگوهای آغشته به خمیر بنیه یا آرد و تخم مرغ را در سبد هواپز بچینید، به طوری که یک لایه شوند و روی هم نیفتند. سپس، درب هواپز را ببندید و میگوها را برای 10 تا 12 دقیقه بپزید. در نیمه زمان پخت، می توانید میگوها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها طلایی و ترد گردد.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی

  • در صورت تمایل، می توانید میزانی پودر آویشن، رزماری یا پونه خشک را نیز به پودر سوخاری یا مایه خمیر بنیه اضافه کنید.
  • برای تردتر شدن بافت میگو سوخاری، به جای استفاده از پودر سوخاری معمولی می توانید از پودر سوخاری ژاپنی (پودر پنکو) بهره ببرید.
  • در طرز تهیه میگو سوخاری بدون بو، حتما میگوهای را رگ گیری نموده و در صورت امکان، از میگوهایی با ابعاد بزرگ تا میانه بهره ببرید.
  • بافت خمیر بنیه نباید خیلی رقیق یا زیادی سفت باشد. در واقع، غلظت خمیر بنیه باید مشابه ماست شل یا خمیر پنکیک باشد.
  • در صورت دسترسی نداشتن به آب گازدار یا ماءالشعیر بدون طعم، می توانید خمیر بنیه را با استفاده از میزان مشابه آب یخ درست کنید.
  • پس از آماده کردن خمیر بنیه، حدود 10 الی 15 دقیقه آن را در دمای محیط استراحت دهید تا واکنش بیکینگ پودر کامل شده و خمیر شما کاملا پف دار گردد.
  • در هنگام سرخ کردن میگو سوخاری، حتما باید روغن را حسابی داغ کنید تا دمای آن به حدود 170 تا 180 درجه سانتی گراد برسد. اگر روغن سردتر از این باشد، خمیر یا سوخاری روغن زیادی به خودش جذب می نماید و ترد نمی گردد. اگر هم روغن را بیش از این میزان داغ کنید، سطح میگو می سوزد و مغز آن خام باقی می ماند.
  • در طرز تهیه میگو سوخاری بوشهری، ضروری است یک عدد پیاز رنده شده، 2 حبه سیر رنده شده و میزانی فلفل قرمز را به میگوی پاک شده اضافه کنید تا مزه دار گردد. باقی مراحل را مطابق دستور طرز تهیه میگو سوخاری بدون خمیر بنیه دنبال کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن میگو سوخاری پفکی

چرا میگوها هنگام سرخ شدن روغن زیادی جذب می نمایند؟

اگر روغن خیلی سرد باشد، میگوها روغن زیادی جذب می نمایند. برای جلوگیری از این مشکل، باید روغن را کاملا داغ کنید تا دمای روغن به حدود 170 تا 180 درجه سانتی گراد برسد. به علاوه، اگر پوشش میگوها (مانند آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری) یکنواخت نباشد یا خیلی رقیق باشد، میگوها روغن بیشتری جذب می نمایند.

چرا میگوها پف نمی نمایند؟

اگر از خمیر بنیه استفاده می کنید، بگذارید خمیر به مدت 10 الی 15 دقیقه استراحت کند تا بیشتر پف کند. استفاده از آب گازدار، ماءالشعیر بدون طعم یا آب یخ در خمیر بنیه موجب پف دارتر شدن خمیر می گردد. ضمناً، به کار بردن بیکینگ پودر با کیفیت نیز به شکل قابل توجهی در ایجاد پف و تخلل در خمیر سوخاری تاثیرگذار است.

چگونه می توانیم میگو سوخاری را تردتر کنیم؟

استفاده از پودر سوخاری پنکو به جای پودر سوخاری معمولی، افزودن میزانی آرد نخودچی به آرد سفید و پوشش 3 مرحله ای در روش بدو خمیر بنیه از برترین شیوه هایی است که به تردتر کردن میگو سوخاری یاری می نماید.

چرا میگوها بعد از سرخ کردن سفت و لاستیکی می شوند؟

میگوها وقتی خیلی طولانی سرخ شوند، به علت از دست دادن رطوبت، سفت و لاستیکی می شوند. برای جلوگیری از این مشکل، ضروری است زمان پخت میگو را کنترل نموده و میگوها را فقط به مدت 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید. ضمناً، وغن باید داغ باشد اما نه به مقدار ای که میگوها بسوزند. دمای مناسب برای سرخ کردن میگوها حدود 170 درجه سانتی گراد است.

چه نوع روغنی برای سرخ کردن میگوها مناسب است؟

برای سرخ کردن میگوها بهتر است از روغن های مایع با نقطه دود بالا بهره ببرید. روغن هایی نظیر روغن آفتابگردان، روغن کنجد یا دیگر انواع روغن گیاهی برای سرخ کردن مناسب هستند. این روغن ها به راحتی داغ می شوند و طعم میگو را خراب نمی نمایند.

چگونه می توان میگوها را بعد از سرخ کردن ترد و خشک نگه داشت؟

برای جلوگیری از نرم و روغنی شدن میگوها، ضروری است آن ها را پس از سرخ کردن روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان جذب گردد. اگر می خواهید میگوها ترد باقی بمانند، آن ها را روی یک توری فلزی بگذارید تا خنک شوند. این کار به ایجاد جریان هوا یاری نموده و از جمع شدن بخار جلوگیری می نماید.

خب، شما میگو سوخاری رو چطوری درست می کنید؟ با خمیر بنیه یا بدون خمیر؟ ترفندهای شما برای گرفتن بوی زهم میگو چیه؟ اصلا اهل خوردن میگو هستید یا نه؟ در کامنت های این مطلب حتما به ما بگویید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 31 فروردین 1404 بروزرسانی: 31 فروردین 1404 گردآورنده: 8sharj.ir شناسه مطلب: 1803

به "آموزش میگو سوخاری پفکی و ترد بدون بو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش میگو سوخاری پفکی و ترد بدون بو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید