طرز تهیه لواشک خانگی ترش با میوه های خوش قیمت آخر تابستان
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، ما ایرانی ها معمولا 2 دسته هستیم؛ یا ترشی خور هستیم یا شیرینی خور. البته این شامل همه خوراکی ها نمی گردد ولی همواره هستند کسانی که لواشک و آلو را به به یک شیرینی تر یا خشک ترجیح می دهند. الان هم فصل میوه های ترش و خوشمزه است و چه چیزی بهتر از طرز تهیه لواشک ترش که آذوقه شما ترشی خورها را برای فصل های سرد سال تامین کند؟ با بیشتر میوه های تابستانی می توان لواشک و ترشک تهیه کرد، اما ترشی خورهای حرفه ای می دانند که لواشک آلو و آلبالو از همه ترش تر است. در نیمه دوم تابستان که میوه ها از نوبر افتادند و قیمت مناسب تری دارند، برترین زمان برای تهیه لواشک است. پس با ما در این ویدیو همراه باشید تا طرز تهیه لواشک آلو و آلبالوی ترش خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:
- آلو زرد و آلو قرمز یا شابلون: به میزان دلخواه
- آلبالو: یک چهارم میزان آلوها
- نمک
(برای 2 سینی لواشک نیم کیلو آلو زرد، نیم کیلو آلو قرمز و 250 گرم آلبالو احتیاج است.)
طرز تهیه لواشک آلو و آلبالو
- میوه ها را شسته و بدون آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
- بعد از اینکه میوه ها پخت و آب انداخت، آن ها را داخل یک آبکش نسبتا درشت بریزید.
- بعد از اینکه کمی خنک شدند، آن ها را با پشت قاشق یا دست له کنید تا پوست و هسته از میوه جدا گردد و مایه لواشک از آبکش خارج گردد.
- در این مرحله نمک را اضافه کنید.
- می توانید برای غلظت بیشتر و تیره تر شدن لواشک، آن را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی دیگر بجوشد.
- کف سینی را چرب کنید و لواشک را به قطر نیم سانتی متر کف آن پخش کنید.
- سینی لواشک را به مدت 2 روز در هوای آزاد و زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک گردد. سپس آن را برش بزنید و از سینی خارج کنید.
- نوش جان.