توصیه های طب ورزشی در مقابله با کروناویروس

به گزارش وبلاگ 8 شارژ، قطع فعالیت های ورزشی در دوران شیوع ویروس کرونا باعث چاقی، اضافه وزن بدن و یا موجب لاغری و ضعف عضلات (آتروفی) در افراد می گردد و دوری از کم تحرکی در راستای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با ویروس کرونا می تواند موثر باشد.

توصیه های طب ورزشی در مقابله با کروناویروس

به گزارش خبرنگاران، در روزگاری که با ورود مهمان ناخوانده ای همچون ویروس ناشناخته کرونا روبرو هستیم، توصیه موکد بر رعایت پروتکل های بهداشتی حیاتی است که از آن جمله می توان به رعایت فاصله اجتماعی، شست و شوی پیوسته دست ها با آب و صابون، پرهیز از هر گونه تجمع در محیط های باز و بسته و مواردی از این دست اشاره نمود بنابراین با توجه به بسته شدن مجموعه های ورزشی و باشگاه های تمرینی و سردرگمی جامعه و افراد در مورد توصیه های ورزشی در این دوران، به منظور جلوگیری از تبعات منفی عدم تحرک و فعالیت ورزشی که خود عامل بسیاری از بیماری های زمینه ای همچون چاقی، لاغری، ضعف قوای جسمی و روحی است و این عوامل به رشد و نفوذپذیری فعالیت این ویروس منحوس کرونا یاری می نماید، توصیه های مختلف و کاربردی در طب ورزش وجود دارد که در ادامه بر اساس مطلبی که از سوی علی حسین فاضلی فرد تهیه شده و در اختیار ایسنا قرار گرفته است، به آن ها اشاره می کنیم.

قطع فعالیت های ورزشی در دوران شیوع ویروس کرونا (هم برای ورزشکاران و هم افراد عادی) باعث چاقی و اضافه وزن بدن و یا موجب لاغری و ضعف عضلات (آتروفی) در افراد می گردد.

یکی از بهترین راه های مقابله با ویروس کرونا دفع استرس و تخلیه بار منفی جهت رسیدن به آرامش بوده که در این باره یکی از بهترین شیوه های دفع استرس ورزش مداوم اعلام شده و براساس یافته های علمی ارتباط مستقیمی بین ورزش و دفع استرس ثابت شده است.

ورزش در خانه می تواند در دوران پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا جایگزین مناسبی برای حضور در باشگاه های ورزشی و تجمعات ورزشی باشد و با اختصاص یک زمان خاص برای ورزش در خانه (حداقل سه جلسه در هفته) ضمن تقویت قوای جسمانی، شادابی، امید و صمیمیت بیشتر را با ورزش در بین اعضای خانواده به عنوان یک فرصت مناسب در این دوران رقم بزند.

گرم کردن و انجام حرکات کششی و نرمش قبل از هر فعالیت ورزشی و همچنین سرد کردن بدن و بازگشت به حالت اولیه بعد از اتمام فعالیت ورزشی می تواند به پایین آمدن حرارت بدن و ضربان قلب یاری نموده و موجب جلوگیری از آسیب های رایج بدنی همچون کوفتگی و گرفتگی عضلانی، کشیدگی و پارگی رباط ها و عضلات، دررفتگی مفاصل و...گردد.

جهت جلوگیری از سرماخوردگی (باتوجه به فصل سرما) پوشیدن لباس گرم، عدم قرار دریافت در برابر باد سرد و عدم خشک کردن بلافاصله تعریق روی پوست که موجب تبخیر حرارت داخلی بدن می گردد، الزامی است.

برنامه تمرینی خود را تقریبا در تمام طول هفته به گونه ای تنظیم کنید که بیشتر شاخص های آمادگی جسمانی هم چون قدرت، استقامت، انعطاف پذیری، سرعت و... در آن گنجانده گردد.

در حین ورزش علاوه بر تقویت آمادگی جسمانی، بر تقویت آمادگی روانی همچون افزایش اراده، لذت و شادابی، اعتماد بنفس، دفع افکار منفی و جذب انرژی های مثبت تاکید شده و به تمرینات و حرکات ریتمیک و یا ورزش با موسیقی بپردازید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1400 گردآورنده: 8sharj.ir شناسه مطلب: 981

به "توصیه های طب ورزشی در مقابله با کروناویروس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های طب ورزشی در مقابله با کروناویروس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید