از حالت اسیدیته بدن چه می دانید؟
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، تخلیه جبران ناپذیر این ذخایر معدنی، بدن را همچنان در حالت اسیدی نگه میدارد و این زمانی برای افزایش خطر ابتلا به بیماری های عمده ای مانند سرطان است.
هنگامی که بدن ما به شرایط اسیدوز وارد می گردد، مستعد ابتلا به انواع بیماری های مزمن خواهد بود.
در این حالت مواد معدنی گرانبها از جمله کلسیم، سدیم، منیزیم، و پتاسیم از اندام و استخوان ها حذف می شوند تا اسید را خنثی نموده و از بدن خارج نمایند. به همین دلیل ما شاهد افزایش پوکی استخوان خواهیم بود.
تخلیه جبران ناپذیر این ذخایر معدنی، بدن را همچنان در حالت اسیدی نگه میدارد و این زمانی برای افزایش خطر ابتلا به بیماری های عمده ای مانند سرطان است.بیشتر غلات، محصولات لبنی، سویا، و گوشت خاصیت اسیدی دارند. قهوه، الکل، غذا های پردازش شده، شکر تصفیه شده، جایگزین های شکر، و ... نیز اسیدی هستند. وقتی ما غذا می خوریم، مواد زائد اسیدی به وسیله متابولیسم این غذا ها فراوری می شوند. این مواد زائد باید خنثی یا دفع شوند.
در اینجا 20 نشانه اسیدی شدن بدن معرفی شده است:
افزایش خلط
سرفه مزمن
درد قفسه سینه
خستگی مزمن
مسائل سینوس
پوکی استخوان
شرایط عصبی مانند آلزایمر، پارکینسون و زوال عقل
کاهش وضوح ذهنی
آسیب قلبی عروقی ناشی از پلاک اسیدی-افزایش خطر حمله قلبی و سکته مغزی
عفونت های مثانه و کلیه
کمبود ایمنی
مسائل پوست مانند اگزما، آکنه، بثورات و درماتیت
مسائل معده از جمله نفخ، سوء هاضمه، ریفلاکس معده و گاز
عفونت های قارچی
افزایش وزن و چاقی
دیابت
آلرژی
سیاتیک و سفتی گردن
حفره ها و لثه های حساس
درد مفصلی و درد عضلات
رژیم غذایی و سبک زندگی خود را برای کاهش میزان اسیدیته بدن تغییر دهید. در اینجا بهترین گام هایی که می توانید برای جلوگیری از اسیدیته بدن بردارید معرفی شده است:
هر روز مقادیر زیادی آب تصفیه شده بنوشید. این کار باعث برطرف سریعتر سموم از بدن می گردد.
غذا های اسیدی را از رژیم تان اگر به طور کامل حذف نمی کنید، مصرف آن ها را بسیار محدود کنید. مواد غذایی مانند نوشابه ها، پاپ کورن، لبنیات چرب، شیرینی، قهوه، سرکه سفید، شیرین نماینده ها، گوشت، محصولات گندم و ... فراوری اسید می نمایند.
رژیم غذایی بر پایه گیاهی داشته باشید. مطالعه ای در Journal of the International Society of Sports Nutrition منتشر شد که نشان داد مصرف مکمل های گیاهی موجب افزایش حالت قلیایی در بدن میگردد. مصرف غذا های مملو از میوه ها و سبزیجات راه چاره خوبی برای خنثی کردن اسید است. سبزیجاتی مانند اسفناج، بروکلی و حبوبات یا میوه هایی مانند کشمش، موز و سیب گزینه های خوبی برای خنثی کردن اسیدیته بدن هستند.
آب سبزیجات نیز اسید بدن را خنثی می نماید.
شرایط عاطفی شما بر میزان اسیدیته بدن تاثیر می گذارد. خشم، ترس، استرس، باعث اسیدی شدن مایعات بدن می گردد. با مدیتیشن و یوگا تنش را تا ممکن از خود دور کنید.
از غذا های اصلاح شده ژنتیکی اجتناب کنید.
مصرف آجیل، دانه ها، لوبیا و حبوبات را نباید فراموش کنید.
نوشیدن آب لیمو می تواند به تعادل سطوح اسیدی بدن یاری کند.
به جای شیر لبنی، شیر نارگیل یا شیر بادام مصرف کنید.
عدد پ. هاش خون تان را به طور مرتب چک کنید.
منبع: فرادید