7 راه برای تبدیل شکست به موفقیت
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، شکست بخشی از زندگی و قطعا بخشی از تجارت است. اغلب اوقات ما نمی خواهیم آن را بپذیریم، اما شکست هم یک عنصر اساسی برای موفقیت به شمار میرود.

معمولا ما به طور غریزی از شکست شرم سار می شویم. این شاید به این دلیل است که احساسی را که شکست در ما ایجاد می نماید، دوست نداریم یعنی احساس حقارت؛ گویا که ما اشتباهی مرتکب شده ایم.
اما اگر شما زاویه دیدتان را تغییر دهید و به شکست نه به عنوان یک اتفاق شرم آور، بلکه به عنوان یک تجربه ارزشمند نگاه کنید، درک می کنید که به وسیله شکست می توانید به پیروزیت برسید.
1. اشتباهات اهمیتی ندارند، اما یادگیری از آنها چرا.
اشتباهات تان را تشخیص دهید و بلافاصله از آنها درس بگیرید. بسیاری از افراد پیروز نوعی از شکست را تجربه نموده اند و از آنها درس گرفته اند. شکست به شما فرصتی می دهد که دلیل های آن را تحلیل کنید تا اشتباهات مشابه را در آینده تکرار نکنید. هر اشتباهی می تواند به رشد ما یاری کند.
2. مراقب نحوه حرف زدن با خودتان باشید، زیرا شما به خودتان گوش می دهید.
حرف زدن با خود می تواند به شدت آسیب رسان باشد، به خصوص پس از یک شکست. حرف زدن با خود را کنترل کنید و اجازه ندهید که حس بی ارزش بودن بر شما غلبه گردد. تمام کوشش تان را بکنید که رویکرود مثبت داشته باشید و روی غلتک بیافتید.
3. بسیار بهتر است که کاری را ناتمام انجام دهید تا این که هیچ کاری را کامل انجام ندهید.
تنها شکست واقعی این است که هیچ کاری انجام ندهید. بی فعالیتی همه چیز را به خطر می اندازد. وقتی که ما هیچ کاری نمی کنیم، یعنی به هیچ سمتی حرکت نمی کنیم. این تضمین می نماید که ما بازنده باقی بمانیم. کافی است کاری انجام ندهیم تا شکست بر زندگی ما چیره گردد.
4. ما نتیجه تصمیم های گذشته مان هستیم، اما نباید بگذاریم اشتباهات مان ما را تعریف نمایند.
حتی اگر گذشته مطابق میل ما پیش نرفت، آینده ی مان می تواند بهتر از چیزی باشد که تصور آن را داریم. اغلب اوقات، ما از حرف زدن درباره گذشته و اشتباهات مان می ترسیم زیرا نگرانیم که آنها هویت ما را تعریف نمایند. هیچ حرفی را در دل تان نگاه ندارید، اما به آن چه که پیش رو دارید، تمرکز کنید.
5. دشمن پیروزیت ترس از شکست است.
خود شکست زیاد خطرناک نیست، اما ترس از آن جلوی پیشرفت ما را می گیرد. مثل تمام ترس ها، شما تنها به وسیله مواجهه با آن می توانید بر آن غلبه کنید.
6. اعمال یک پارچه نتایج یک پارچه در پی دارد.
استقامت از کارهایی که شما توانایی انجام آن را دارید ناشی نمی گردد، بلکه فراگیری و کسب مهارت در کارهایی که قبلا توانایی انجام آن را نداشتید، نشان دهنده وجود استقامت در فرد است. بنابراین، هر از گاهی به زمین خوردن مسئله ای ندارد، اما یاد بگیرید که هربار بلند شوید و با استواری بیشتر به سمت جلو حرکت کنید. آنچه که شما هر روز انجام می دهید، مهم تر از آن کاری است که هر از گاهی انجام می دهید. یک پارچگی کلید پیروزیت است.
7. اگر نمی توانید کار مورد نظرتان را به تنهایی انجام دهید، مجبور نیستید تنها باشید.
گاهی اوقات شکست های ما باعث می گردد به رکود برسیم و رویه قدیمی مان را دنبال کنیم. در این جور مواقع ما به حمایت کسی نیاز داریم که به ما یاری کند عادت های بدمان را کنار بگذاریم. اگر فکر کنیم باید به تنهایی از پس این بحران بربیایم سخت در اشتباهیم. یک مربی، راهنما یا دوست پیدا کنید که از شما پشتیبانی کند و تجربه این را داشته باشد که شما را در مسیرتان به سمت پیروزیت قرار دهد.
منبع: Inc
منبع: دیجیکالا مگ