پروازهای هفتگی فرودگاه خرم آباد به 14 مورد افزایش می یابد
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، خبرنگاران/لرستان مدیر فرودگاه خرم آباد گفت: پروازهای هفتگی به 14 مورد فزایش می یابد.

علی کاملی در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: برای افزایش پروازهای فرودگاه خرم آباد، پیگیری های زیادی انجام و خوشبختانه با شرکت هواپیمایی ایران ایر توافقات خوبی حاصل شده است.
وی ادامه داد: بر این اساس به استثنای روزهای جمعه، هواپیمای ATR72 در جهت تهران- خرم آباد- تهران پرواز دارد.
کاملی افزود: این شرایط باعث شده شرکت ایران ایر برای ادامه خدمات رسانی بهتر و تسهیل در توسعه پروازها برای استقرار ایستگاه در فرودگاه خرم آباد اقدام کند.
مدیر فرودگاه خرم آباد شرح داد: با استقرار این ایستگاه و پایداری پروازها به دنبال برقراری پرواز به جهتهای جدید هستیم.
وی در ادامه گفت: باتوجه به پروازهای صبح ایران ایر در فرودگاه خرم آباد، پیگیر هستیم که ساعات پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان را تغییر دهیم تا فاصله بیشتری بین پروازهای صبح و عصر باشد.
کاملی اظهار داشت: با این فرایند تعداد پروازهای هفتگی خرم آباد به 14 مورد(28 سورتی) افزایش می یابد.
منبع: خبرگزاری ایسنا