2 روز پرباران در انتظار قم
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، کارشناس هواشناسی قم از بارندگی شدید روزهای پنجشنبه و شنبه هفته آینده در قم اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران، محمدرضا قاضی در گفت وگو با ایسنا گفت: بارش روز گذشته در استان حدود 5 تا میلیمتر گزارش شد که البته در منطقه کهندان این میزان به 40 میلی متر هم رسید.
وی اضافه نمود: خوشبخانه فردا نیز بارش بهتری نسبت به روز گذشته در قم شاهد خواهیم بود که شرایط بارش های فروردین ماه سال جاری را بهبود خواهد بخشید.
کارشناس هواشناسی قم بیان نمود: خبر بهتر آنکه بارش روز شنبه هفته آینده از بارش این دو روز نیز بهتر خواهد بود و مردم قم روز بسیار خوبی را از نظر بارندگی سپری خواهند کرد که بر اساس برآوردها ممکن است منجر به سیلاب و آبگرفتگی معابر و همچنین جریان روان آب در مناطق مختلف گردد.
قاضی گفت: پس از شنبه تا 2 هفته آینده یعنی اوایل اردیبهشت بارانی در استان نخواهد بارید مگر آنکه به دلیل خیس و نمناک بودن زمین و تابش آفتاب، ابرهایی تشکیل گردد و رگبارهای بهاری را ببینیم.
منبع: همشهری آنلاین