سفری به دنیای لوکس ترین رستوران های جهان: تجربه ای فراتر از غذا
به گزارش وبلاگ 8 شارژ، در دنیای پر زرق و برق آشپزی مدرن، رستورانهای لوکس تنها مکانهایی برای صرف غذا نیستند، بلکه مقصدی برای تجربههای منحصر به فرد و فراموش نشدنی هستند. این رستورانها با ترکیبی از هنر آشپزی، خلاقیت، تکنولوژی و طراحی، مرزهای تجربه غذا خوردن را درنوردیده و آن را به سطحی جدید ارتقا دادهاند. در این مقاله، به دنیای شگفتانگیز گرانترین و لوکسترین رستورانهای جهان سفر میکنیم و نگاهی عمیقتر به آنچه این مکانها را واقعاً منحصر به فرد میسازد، میاندازیم.
برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با iranian travel agency toronto مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.
بدون شک یکی از لذت بخش ترین کار ها تست کردن بهترین غذاهای سرتاسر جهان است که می تواند بسیار جالب باشد. البته شاید تجربه چنین کاری برای همه افراد مناسب نباشد. زیرا این خوراکی ها گاهی اوقات قیمتی بالاتر از 1000 دلار دارند. همراه خبرنگاران باشید تا به رستورانی تجربی در اسپانیا تا یک رستوران خلاقانه در دانمارک سر بزنیم و با 35 خوراکی گران قیمت در جهان آشنا شویم.
البته باید توجه داشته باشید که قیمت این غذا ها برای دو نفر محاسبه شده است و البته هزینه ذکر شده پاداش ها و... را شامل نمی شود.
35- پارک Eleven Madison، نیوریوک
450 دلار برای دو نفر، شامل 12 تا 16 خوراکی با وجود اینکه پارک Eleven Madison بسیار باشکوه است، رستوران آن نیز با اتاق های خیره کننده و رومیزی های سفید بسیار زیباست و سقف بلند آن نیز عظمت بیشتری به آن می دهند. دنیل هوم، آشپز خبره این رستوران، خوراکی های بسیار جالبی تهیه می کند که در این بین می توان به دسری با نام Name That Milk اشاره کرد که در یک جعبه چوبی به همراه چهار تکه شکلات Mast Brothers سرو می شود.
34- رستورانی در Meatwood، سنت هلن، کالیفرنیا
450 دلار برای دو نفر، شامل 9 تا 10 خوراکی در این رستوران سعی شده تا منوی غذایی متناسب با هر فرد باشد و به این دلیل ممکن است خوراک ها هر شب یا بر اساس هر مشتری تغییر کنند و این رستوران تضمین می دهد که تمام خوراکی ها توسط آشپر Christopher Kostow و تیم وی که توجه ویژه ای بر جزییات دارند آماده شده اند.
33- Quay، سیدنی، استرالیا
470 دلار برای دو نفر، شامل 8 تا 9 خوراکی آشپز استرالیایی با نام Peter Gilmore در Quay بشقاب های غذایی کلاسیک را به مشتریان ارایه می دهد که با محصولات فصلی همراه هستند که گاهی برخی گیاهان و گل ها را نیز می توانید در بشقاب خود مشاهده کنید. محیط این رستوران نیز بسیار صمیمی و دوست داشتنی است که رومیزی های سفیدی دارد و می توانید غذا های لذیذی را در این محیط بی سر و صدا میل کنید.
32- Addison در the Grand Del Mar، سن دیگو، کالیفورنیا
470 دلار برای دو نفر، شامل 10 خوراکی Addison یک منو غذایی است که 98 دلار برای هر فرد قیمت دارد و از چهار خورکی تشکیل شده اما منو 10 خوراکی دیگر نیز فراموش شدنی نیست که آن نیز 235 دلار هزینه خواهد داشت. این منو ها بر اساس علایق تنظیم می شوند که می توان به خوراک اردک اشاره کرد. بشقاب ها نیز بر اساس محصولات هر فصل تغییر می کنند.
31- La Pergola، رم، ایتالیا
496 دلار برای دو نفر، شامل 9 خوراکی La Pergola یک رستوران پر زرق و برق است که با شمع های زیبا تزیین شده و در کنار دیوار های شیشه ای می توانید به تماشای منظره مونت ماریو بنشینید. در منو آشپز Heinz Beckغذا های ایتالیایی به مرتبه جدیدی رسیده اند و در بشقاب دریایی می توانید شیرین بیان، گوجه فرنگی، زیتون خشک شده و قهوه را نیز مشاهده کنید.
30- Minibor در Jose Andre، واشنگتن
500 دلار برای دو نفر، شامل 25 تا 30 خوراکی، در این رستوران شما می توانید 30 نوع خوراکی را امتحان کنید و منو Jose Andre شما را به یک سفر غذایی خواهد برد. در این مکان منو های غذایی تا پیش از حضور میهمانان نشان داده نمی شوند و این باعث می شود که به تجربیات جالبتان در این رستوران، شگفت زده شدن را نیز اضافه کنید.
29- O ya، بوستون، ماساچوست
500 دلار برای دو نفر، شامل 20 خوراکی در رستوران O Ya غذا های آماده شده توسط سرآشپز Tim Cushman و همسر وی Nancy را امتحان خواهید کرد که در این بین می توان به جوجه پوشیده شده با کنجد و پودر Schmalts که یک ترکیب رویایی است اشاره کرد. در این مکان کوچک و صمیمی شما می توانید با آسایش بنشینید و از بشقاب های مختلف غذاهای دریایی لذت ببرید.
28- Sukiyabashi Jiro، توکیو، ژاپن
503 دلار برای دو نفر، شامل 20خوراکی سوشی Jiro Ono که یک سرآشپز 87 ساله است یکی از معروف ترین آشپز ها در جهان به شمار می رود که می تواند سوشی های خارق العاده ای درست کند و قیمت سوشی های وی ثابت است و حتی تماشا کردن آشپزی وی نیز 30 هزار یوهان هزینه خواهد داشت. در رستوران وی می توانید تازه ترین سوشی ها را میل کنید که می توان به Hirame و Kuruma-ebi اشاره کرد. برای دسر شام در این رستوران نیز می توانید از خربزه و چای لذت ببرید.
27- Noma، کپنهاگ، دانمارک
514 دلار برای دو نفر، شامل 18 خوراکی Noma غذا های شمال اروپا را به شیوه شگفت انگیزی در اختیار مشتریان قرار می دهد. برای نمونه پیش غذا داخل یک جدول قرار گرفته و برای دسر نیز تافی درون مغز استخان سرو می شود. علاوه بر این سرآشپز این رستوران Rene Redzepi است که برای غذاهای خود اقدام به جمع آوری گیاهان مختلف از جنگل ها و سواحل اطراف می کند.
26- هتل رستوران Schauenstein Schloss، Furstenau، سوئیس
514 دلار برای دو نفر، شامل 6 خوراکی سرآشپز Andreas Caminada غذاهای مختلف را درون ظروفی زیبا در قلعه تاریخی Furstenau ارایه می دهد. شما برای سرو شام می توانید در بالکن این رستوران بنشینید و از غذاهای مختلف نظیر خرچنگ دریایی با سس خردل، جگر غاز و... لذت ببرید.
25- Reflets par Pirre Gagnaire، دبی، امارات متحده عربی
517 دلار برای دو نفر، شامل 7 خوراکی گوشت ماهی خام، Ricotta Tortellini و تکه های گوشت گوساله دودی نمونه ای از غذاهای شگفت انگیزی هستند که در سفر به این رستوران می توانید مزه کنید. البته در این رستوران تمام جذابیت ها به خوراکی ها محدود نمی شود و صندلی های زیبا، لوستر های خارق العاده و تزیینات عالی تمام چیز هایی هستند که یک شام دلپذیر را برای شما رقم خواهند زد.
24- Amber، هنگ کنگ، چین
564 دلار برای دو نفر، شامل 6 خوراکی رستوران Amber یک مکان رویایی با نور کم است که با صندلی های چرمی و میله های برنزی در سقف به میزبانی شما برای یک شام دوست داشتنی خواهد پرداخت. این رستوران برای کسانی که به خوردن غذاهای گوشتی علاقه دارند، یک مکان خارق العاده به حساب می آید، بنابراین می توانند گوشت قرقاول را به همراه لاک پشت دریایی نوش جان کنند و از خاویار در کنار اردک و قارچ لذت ببرند. این 9 خوراکی برای هر فرد 256 دلار هزینه خواهد داشت.
23- Alinea، شیکاگو، Illinois
590 دلار برای دو نفر، شامل 18خوراکی Alinea یک رستوران سه ستاره است که غذا های آن توسط سه سرآشپز مشهور با نام های Grant Achatz، Mike Bagale و Simon Davies تهیه می شوند و در زمینه ارایه خوراکی های مختلف پیشتاز است. همیشه در این مکان شام های شگفت انگیزی صرف می شود که در این بین می توان به ترکیبی از قارچ دنبلان سیاه و سوپ گوجه فرنگی اشاره کرد. این منو برای هر نفر حدود 225 تا 295دلار هزینه خواهد داشت که بستگی به زمان دارد.
22- Laundry فرانسوی، Yountville، کالیفرنیا
590 دلار برای دو نفر (به همراه هزینه سرویس دهی)، شامل 9 خوراکی Laundry فرانسوی تبدیل به نماد سرآشپز Thomas Keller در رستوران Napa Valley شده و این رستوران در یک مکان خارق العاده واقع شده و خدمات ویژه ای را نیز به مشتریان ارایه می کند و میهمانان می توانند در یک محیط رو باز به سرو غذای خود بپردازند. این رستوران به ماهی آزاد (سالمون)، گل کلم پانا کوتا به همراه خاویار و Sorbets مشهور است.
21- رستوران Frantzen، اسکتهلم، سوئد
598 دلار برای دو نفر، شامل 14 خوراکی رستوران Frantzen منو های مختلفی را که شامل غذا های جالب آسیایی می شوند ارایه می دهد. از غذاهای این رستوران می توان به حلزون اسکالوپ که در پوست خود پخته شده است، زرده تخم غاز و غذای معروف این رستوران با نام Sation Tempestas اشاره کرد که شامل 40نوع از گیاهان فصلی می شود که به روش های متفاوتی پخته شده اند.
20- Kurumazushi، نیویورک
600 دلار برای دو نفر، شامل خوراکی های بسیار Kurumazushi یک رستوران با سبک سنتی در ژاپن است که سوشی های مختلف را با کمک سرآشپز Toshihiro Uezu ارایه می دهد و در این محل می توانید سوشی های بسیار متفاوتی را امتحان کنید که دور تا دور بخش مربوطه را تشکیل داده اند. این رستوران از سال 1970 ساخته شده و از آن زمان تا به امروز بهترین غذا های ژاپن را ارایه می کند.
19- Heston Blumenthal، لندن، انگلستان
611 دلار برای دو نفر، شامل 8 خوراکی غذاهای رستوران Heston Blumenthal تحت نظارت سرآشپز Ashley Palmer-Watts تهیه می شوند. میهمانان نیز می توانند فرآیند تهیه غذا را مشاهده کنند و از غذاهای معروف این رستوران می توان به چای تزریق شده در ماهی آزاد و Meat Fruit اشاره کرد. جگر مرغ و پوسته ژله ماندازین نیز غذایی شبیه به یک پرتغال را می ٍسازد.
18- Brooklyn Fare، بروکلین، نیویورک
612 دلار برای دو نفر، شامل بیش از 15 خوراکی در رستوران سه ستاره Brooklyn Fare منو ها روی غذاهای دریایی تمرکز کرده اند که می توان به ماهی خام و حلزون صدف دار اشاره کرد. این منو روزانه بر اساس محصولات فصلی تغییر می کند. منظره جلو شما نیز کار کردن استادانه سرآشپز Cesar Ramirez و تیم او است.
17- Per Se، نیویورک
620 دلار برای دو نفر، شامل 10 خوراکی رستوران Per Se نفیس ترین منو غذا را در آمریکا ارایه می دهد و سرویس دهی آن ها نیز بی عیب است و منو آن ها روزانه بر اساس تازه ترین مواد تغییر می نماید. البته این خرچنگ اسکوشیا پخته شده در کره است که به وسیله سرآشپز Thomas Keller تهیه شده و باعث می شوند که مشتریان چندین بار به این رستوران بیایند.
16- Le Pre، پاریس، فرانسه
632 دلار برای دو نفر، شامل 7 خوراکی در رستوران Le Pre Catelan شما غذاهایی خواهید خورد که به برترین شکل ممکن به وسیله سرآشپز Frederic Anton تزیین شده اند. شما هفت خوراکی را در اختیار خواهید داشت که شامل خرچنگ دریایی راویولی، کرم Foie Gras و شربت با طراوت ریحان است. سرو پنج غذا در این رستوران برای هر نفر 496 دلار هزینه خواهد داشت.
15- رستوران Ithaa در زیر دریا، Alifu Dhaalu Atoll، مالدیو
640 دلار برای دو نفر، شامل 6 خوراکی شما با سفر به این رستوران در زیر دریا قرار خواهید گرفت که اطراف شما را نیز شیشه پوشانده و می توانید به دیدنی زیبایی های کف اقیانوس بپردازید و از 6 منو غذایی موجود لذت ببرید. از غذاهای این رستوران نیز می توان به خرچنگ دریایی Carpaccio و ماهی های مخصوص اشاره نمود. یک منو غذایی کوچک 4 خوراکی نیز وجود دارد که برای هر نفر 195 دلار هزینه خواهد داشت.
14- Le louis XV،Monte Carlo، موناکو
699 دلار برای دو نفر، شامل 6 خوراکی یکی از رستوران های موسسه Alain Ducasse رستوران Le Louis XV نام دارد که به مدت 25 سال است که در هتل Monte Carlo فرانسه اقامت دارد. این رستوران به خوبی سزاوار 3 ستاره ای است که به آن اعطا شده و غذاهای مدیترانه ای در این مکان سرو می شوند که می توان به بره بو داده و Rum Babas با عرق نیشکر و کرم Whipped اشاره نمود.
13- Maison Pic،Drome، فرانسه
722 دلار برای دو نفر، شامل 9 بشقاب غذا سرآشپز Anne-Sophie Pic یکی از زنان اندکی است که توانسته به عنوان آشپز در رستوران سه ستاره Michelin فعالیت کند. منو Maison Pic از هشت بشقاب غذای ساده اما مدرن تشکیل شده است که برای مثال می توان به یک سوپ رقیق که از موم پانا کوتا عسل وحشی و گیاهان مختلف تشکیل شده است اشاره نمود. در میز های گرد و صندلی های بزرگ این رستوران نیز می توانید یک رابطه خصوصی و صمیمی خوب داشته باشید.
12- L Arpege، پاریس، فرانسه
766 دلار برای دو نفر، شامل 12 بشقاب خوراکی این رستوران زمین های کشاورزی دارد و مواد مورد احتیاج خود را از آ ن ها تامین می نماید. رستوران مذکور نیز سه ستاره دریافت نموده است. یکی از معروف ترین غذاهای این رستوان زده تخم مرغ با کرم Fraiche تازه است؛ شربت افرا، سرکه و ادویجات از سایر ترکیبات این خوراکی است.
11- رستوران de I Hotel de Ville،Crissier، سوئیس
773 دلار برای دو نفر، شامل 10 بشقاب غذا این رستوران به رهبری سرآشپز Benio Violier توانسته است رتبه سه ستاره را به دست آورد و در غذاهای این مجموعه می توان خاویار، ترشی صدف در زغفران، سپر ماهی با دانه های رازیانه و دنده بره بو داده با خردل بنفش را مشاهده کرد. یکی دیگر از خوراکی های این مجموعه نیز ترکیبی از پنیر و کارامل است که به همراه زردآلو منجمد و فندق سرو می گردد.
10- Urasawa،Beverly، کالیفورنیا
790 دلار برای دو نفر، شامل 30 بشقاب غذا سرآشپز Hiroyuki Urasawa در زمینه تهیه سوشی مهارت بسیار زیادی دارد و این رستوران توانسته ستاره Michelin را دریافت نماید. در غذا های این رستوران ترکیب های بسیار مبتکرانه ای از مواد وجود دارد که می توان به ترکیب Shabu Shabu با Foie gras، خرچنگ دریایی و گوش ماهی اشاره نمود. البته حضور تمام این مواد بستگی به تازه ترین عناصری دارد که در دسترس هستند.
9- Saison، سانفرانسیسکو، کالیفورنیا
796 دلار برای دو نفر، شامل 15 تا 20 بشقاب غذا، 248 دلار برای نوشیدنی هر نفر افزوده خواهد شد Saison منو های جالب و دوست داشتنی ای را ارایه می دهد و غذاها نیز هر شب بر اساس مواد موجود و آنچه که در مزرعه شان وجود دارد تغییر می نمایند. بعضی از غذاهایی که سرآشپز Joshua Skenes در این رستوران آماده می نماید تافی Foie Gras، Oyster Leaf به همراه صدف و ورقه های گوشت گاو که در کنار سرکه سویا سرو می گردد هستند.
8- Alain Ducasse au Plaza Athenee، پاریس، فرانسه
856 دلار برای دو نفر، شامل 5 بشقاب غذا Alain Ducasse au Plaza Athenee یکی از برترین رستوران های فرانسه است که در تهیه خوراکی های خود از مواد فراموش نشدنی استفاده می نماید. از غذا های محبوب این رستوران می توان به Langoustines که به صورت سرد و به همراه خاویار و Foie Gras Ravioli سرو می گردد اشاره نمود.
7- رستوران Le Meurice Alain Ducasse، پاریس، فرانسه
856 دلار برای دو نفر، شامل 6 بشقاب غذا رستوران Le Meurice Alain Ducasse که به وسیله سرآشپز Alain Ducasse راهنمایی می ِگردد و تهیه مواد نیز به وسیله سرآشپز Christophe Saintagne صورت می گیرد یکی از رستوران های معروف فرانسه است. دکوراسیون این رستوران بسیار زیباست و شما را به یاد آپارتمان های لوکس ورسای خواهد انداخت. این رستوران برای وعده های شام مجموعه ای از منو ها را ارایه می دهد که مواد تشکیل دهنده آ ن ها خرچنگ دریایی، سبزیجات پخته شده در نمک و مرغ مزرعه با قارچ های مختلف است.
6- Joel Robuchon، لاس وگاس، نوادا
890 دلار برای دو نفر، شامل 18 بشقاب غذا شما در رستوران Joel Robuchon می توانید از مزه جوانه هایی که با کره پخته شده اند لذت ببرید. در این رستوران تمام بشقاب ها به وسیله سرآشپز Robuchon تهیه می شوند که در آن ها می توانید تضاد های بسیار ماهرانه ای را مشاهده کنید. از غذا های محبوب رستوران Joel Robuchon می توان به Le Caviar و خاویار Osetra که به همراه سس گل کلم و ژله سبز مارچوبه سرو می گردد اشاره نمود.
5- Masa، نیویورک
900 دلار برای دو نفر، شامل 20 تا 25 خوراکی Masa Takayama یک سرآشپز مشهور در زمینه سوشی است که در این رستوران نیویورکی فعالیت می نماید و می تواند غذاهای ژاپنی را با بالاترین کیفیتی که مشتریان آمریکایی می خواهند تهیه نماید. اگر می خواهید که به این رستوران سفر کنید حتما به بخش بار بروید و از آن محل به دیدن فعالیت این آشپز ماهر بنشینید.
4- Kitcho Arashiyama Honten، کیوتو، ژاپن
905 دلار برای دو نفر، شامل 12 بشقاب غذا Kitcho به وسیله سرآشپز Kunio Tokuaka راهنمایی می گردد که وی تمام بشقاب ها را همچون یک اثر هنری تهیه می نماید. تمام غذا ها به وسیله قاشق چنگال های عتیقه سرو می شوند و در تهیه مواد غذایی نیز محصولات فصلی مورد استفاده قرار می گیرد. در این رستوران می توانید از چشم انداز زیبای اطراف که شامل رودخانه و تپه ها می گردد لذت ببرید. درون رستوران Kitcho نیز چندین اتاق خصوصی Tatami به همراه محیط های سرسبز وجود دارد که می توانید یک وعده شام بسیار صمیمی در آن داشته باشید.
3- Guy Savoy، پاریس، فرانسه
1104 دلار برای دو نفر، شامل 18 بشقاب غذا رستوران Guy Savoy بر روی تمام جزییات حساس است و سرویس های بسیار مناسبی را نیز ارایه می دهد و در این مکان می توانید خوراکی های گران قیمتی را میل کنید. در منو های غذایی این مجموعه می توان نوآوری و الهام را مشاهده کرد که شامل 18 بشقاب غذا است و 490 یورو قیمت دارد. از خوراکی های این رستوران می توان به سوپ قارچ دنبلان سیاه به همراه کنگر فرنگی اشاره نمود.
2- Ultraviolet، شانگهای، چین
1254 دلار برای دو نفر، شامل 20 خوراکی Ultraviolet یک رستوران تجربی است که به وسیله سرآشپز Paul Pairet راهنمایی می گردد و در آن می توانید در طول مدت 4 ساعت صرف غذا چشم انداز ها و صداهای مختلفی را بشنوید. در کنار غذاهای لذیذ این رستوران شما از صدای قطرات باران و موسیقی های عالی لذت خواهید برد.
1- Sublimotion،Ibiza، اسپانیا
3377 دلار برای دو نفر، شامل 20 خوراکی رستوران Sublimotion در هتل Hard Rock در Ibiza قرار گرفته است و به وسیله سرآشپز Paco Roncero راهنمایی می گردد که تست خوراکی های آن برای 12 نفر 3 ساعت طول می کشد و 25 نفر نیز برای ارایه برترین شام کوشش می نمایند. در این محیط میهمانان مکان های مختلفی را تجربه خواهند کرد که برای مثال می توان به مزرعه، زیر دریا، پارک بازی و... اشاره نمود و البته در بخش هایی از آن نیز باید از هدست واقعیت مجازی سامسونگ بهره ببرید.
نکات تکمیلی:
- نوآوری در آشپزی مولکولی: بسیاری از این رستورانهای لوکس از تکنیکهای آشپزی مولکولی استفاده میکنند. این رویکرد علمی به آشپزی، امکان خلق طعمها و بافتهای جدید را فراهم میکند. برای مثال، در رستوران "الینیا" در شیکاگو، سرآشپز گرنت آشاتز از نیتروژن مایع برای خلق دسرهای منجمد در لحظه استفاده میکند، که نه تنها طعمی استثنایی دارند، بلکه نمایشی جذاب نیز برای مهمانان ایجاد میکنند.
- تجربههای چند حسی: رستورانهایی مانند "Ultraviolet" در شانگهای و "Sublimotion" در ایبیزا، تجربه غذا خوردن را به سطحی جدید ارتقا دادهاند. آنها با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته مانند پروجکشن مپینگ، صدای فراگیر و حتی رایحهپراکنی، محیطی کاملاً غوطهور ایجاد میکنند که با هر وعده غذایی تغییر میکند.
- پایداری و مسئولیت اجتماعی: بسیاری از این رستورانهای لوکس به سمت پایداری و مسئولیت اجتماعی حرکت کردهاند. برای مثال، رستوران "Noma" در کپنهاگ، از مواد غذایی محلی و فصلی استفاده میکند و حتی برخی از مواد اولیه خود را از طبیعت جمعآوری میکند. این رویکرد نه تنها به حفظ محیط زیست کمک میکند، بلکه طعمهای منحصر به فردی را نیز ایجاد میکند.
- هنر پلیتینگ: در این رستورانها، نحوه ارائه غذا به اندازه طعم آن اهمیت دارد. سرآشپزهای مشهور مانند آلن دوکاس و توماس کلر، هر بشقاب را به یک اثر هنری تبدیل میکنند. استفاده از تکنیکهای پیچیده پلیتینگ و توجه به جزئیات، غذا را به چیزی فراتر از یک وعده غذایی تبدیل میکند.
- فضاسازی و معماری منحصر به فرد: بسیاری از این رستورانها در مکانهای خاص و با معماری استثنایی قرار دارند. برای مثال، رستوران "Ithaa" در مالدیو که در زیر آب قرار دارد، یا "Le Louis XV" در موناکو که در یک ساختمان تاریخی با دکوراسیون باشکوه واقع شده است. این فضاها تجربه غذا خوردن را به یک سفر حسی کامل تبدیل میکنند.
- خدمات شخصیسازی شده: در این رستورانهای لوکس، خدمات فراتر از استانداردهای معمول است. برخی رستورانها مانند "Per Se" در نیویورک، منوهای شخصیسازی شده برای هر مهمان ارائه میدهند و حتی ترجیحات و محدودیتهای غذایی آنها را از قبل بررسی میکنند.
- تلفیق سنت و مدرنیته: بسیاری از این رستورانها به طور هوشمندانهای سنتهای آشپزی را با تکنیکهای مدرن ترکیب میکنند. برای مثال، رستوران "Kitcho Arashiyama Honten" در کیوتو، غذاهای سنتی ژاپنی را با روشهای مدرن پخت و ارائه ترکیب میکند.
- تجربههای آموزشی: برخی از این رستورانها تجربههای آموزشی نیز ارائه میدهند. برای مثال، "The French Laundry" در کالیفرنیا، تورهایی از باغ ارگانیک خود ارائه میدهد و به مهمانان درباره منشأ مواد غذایی آموزش میدهد.
- همکاری با هنرمندان و طراحان: بسیاری از این رستورانها با هنرمندان و طراحان مشهور همکاری میکنند تا فضایی منحصر به فرد خلق کنند. برای مثال، رستوران "Sketch" در لندن، با هنرمند دیوید شریگلی همکاری کرده است تا فضایی سوررئال و هنری ایجاد کند.
- تجربههای خصوصی و انحصاری: برخی از این رستورانها تجربههای کاملاً خصوصی و انحصاری ارائه میدهند. برای مثال، "Masa" در نیویورک تنها 26 صندلی دارد و رزرو آن ماهها از قبل پر میشود. این انحصاری بودن بخشی از جذابیت این رستورانهاست.
سخن پایانی
لوکسترین رستورانهای جهان فراتر از ارائه غذاهای خوشمزه عمل میکنند. آنها تجربههایی خلق میکنند که تمام حواس را درگیر میکند، مرزهای خلاقیت را میشکند و لحظاتی فراموش نشدنی برای مهمانان خود رقم میزنند. اگرچه قیمتهای این رستورانها ممکن است برای بسیاری دور از دسترس باشد، اما آنها الهامبخش نوآوری در صنعت رستورانداری هستند و استانداردهای جدیدی برای تجربه غذا خوردن تعیین میکنند. در نهایت، این رستورانها نشان میدهند که غذا خوردن میتواند فراتر از رفع گرسنگی، به یک تجربه هنری، فرهنگی و حسی تبدیل شود.